Föreläsningar

Välkommen på en föreläsning om förberedelse inför födandet, amning och om den första tiden.

Inställd föräldrautbildning

Föräldrautbildningen är inställd tills vidare. Nya datum kommer att presenteras här när vi startar upp föreläsningarna igen. I väntan på att vi ska kunna återuppta våra föreläsningar kan vi erbjuda en föräldrautbildning via nätet i form av de tre filmerna på denna sida.  

Även förlossningssjukhusens storföreläsningar är inställda tills vidare. 

Hur är det att bli förälder?

Föräldraskap och att föda är ett lagarbete och det är därför bra att ha med sig en vän, släkting eller partner till föreläsningen.

Föreläsningarna hålls på Södersjukhuset och Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och leds av våra barnmorskor med lång erfarenhet från mödrahälsovård, förlossning och eftervård.

Föräldrautbildning - nätversionen

Gravid i vecka 20 - barnmorskorna berättar

Video där två barnmorskor berättar om att vara i mitten av graviditeten

Välkommen att delta i vår Eftervårdsgrupp

Vid detta tillfälle kommer vi att prata om kroppens återhämtning efter graviditet och förlossning. Vi kommer också att samtala om det nya livet och lyfta tankar kring föräldraskap, relationer, lust och välmående.

Du kan själv boka in dig via 1177 efter att du varit på ditt enskilda eftervårdsbesök hos din barnmorska här på mottagningen.

I dagsläget är gruppen för den som fött och barnet, gruppens storlek är max 8 personer och tiden är klockan 10.30-12. Aktuella datum hittar du i när du bokar på 1177.se